Här finns all information om teaterföreställningen
"Vännerna i Kungaskogen".
, Vännerna i Kungaskogen teater 2021
VIKTIG INFORMATION TILL ALLA FÖRSKOLOR/SKOLOR SOM SKA GÅ PÅ BIOTEATER,
BIOTEATER KUNGASKOGEN. GÖR EGEN VISNING!,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
BIOTEATER VISNINGAR VINTER/VÅREN 2021 Sverige,

Tema: Vänskap och att bara schysst och en bra kompis. Mot utanförskap och mobbning. Värdegrunder och natur.

Boka föreställningar i hela Sverige
Vännerna i Kungaskogen teater 2021

Vi har 3 olika teaterföreställningar av Vännerna i Kungaskogen:

1. Stora Teatern (3 skådespelare, 4 ensemble, 1 tekniker, en inspicient, en assistent). För denna teater behövs en ordentlig teaterscen och vi kan spela för grupper upp till 400 barn per föreställning. Under en dag kan vi spela upp till 3 föreställningar. Pris för en hel dag inkl. 3 föreställningar enligt offert.

2. Vi har också en enmansteater "Raffe Räv hälsar på" (tillgänglig i Skåne, storgöteborg och storstockholm med kranskommuner) som kan komma direkt ut till t ex förskola/skola, bibliotek mm och spela för en mindre samling. Pris enligt offert.

3. Bioteater Kungaskogen. Bioteatern Kungaskogen visas på en biograf och är en avfilmning av vår succéteater. Bioteatern möjliggör att Kungaskogen kan visas överallt i hela Sverige. Vi använder modern digital teknik och teaterna finns på en dcp fil för visning på bio.

Våra föreställningar är hämtad ur bok-och musiksagan "Vännerna i Kungaskogen". Ålder 3 - 9 år. Läs mer om "Vännerna i Kungaskogen" på bannern "Besök Vännerna i Kungaskogens hemsida".
Vid specialbokningar kontakta Wasa Barnteater Ulf Ersmark 040 120011.


Vännerteatern och bioteatern har visats vid en rad tillfällen och det finns bara en sak att konstatera: Fullständig succé som berör barnen på ett mycket positivt sätt.
Barnen tar med sig budskapet "att vara schysst och en bra kompis" och det sätter sig.
Vännerna i Kungaskogen är värdegrunder och natur. Kungaskogen innehåller mycket av det som man idag prioriterar i den tematiska undervisningen i förskola/skola.

Duktiga artister i kombination av erfaren teaterledning gör alla 3 föreställningar mycket professionella.

Några av lärarkommentarerna till pjäsen ”Bra upplägg. Bra genomfört. Allt jättebra. Både barn och vuxna helt lyriska. Fantastiskt budskap. Kändes supert”

Välkommen att kontakta oss!

Med vänliga teaterhälsningar
Wasa Barnteater