Här finns all information om teaterföreställningen
"Vännerna i Kungaskogen".
, Vännerna i Kungaskogen teater 2021
VIKTIG INFORMATION TILL ALLA FÖRSKOLOR/SKOLOR SOM SKA GÅ PÅ BIOTEATER,
BIOTEATER KUNGASKOGEN. GÖR EGEN VISNING!,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
BIOTEATER VISNINGAR VINTER/VÅREN 2021 Sverige,UNIKT TILLFÄLLE ATT SE SNICK OCH SNACK OCH ALLA VÄNNERNA I KUNGASKOGEN!
BOKA OCH KÖP ERA BILJETTER NU!

FÖRESTÄLLNINGAR: SÖNDAG 26 mars 2017: kl. 12
PRIS: Endast 80 kr per barn. Medföljande vuxen betalar också endast 70 kr (föreställningen är ca 50 min)
Lämplig ålder: 3,5 - 8 år.

Bokning: Boka direkt på hemsidan www.ilka.se/teater eller på 040 120012
Vid bokning ange Er namn, mejl och mobilnummer. Vi säljer biljetterna 1 timme direkt före föreställingen.

PLATS: Biograf Victoria, Götgatan 67, (Södermalm) 116 21 Stockholm.
T-bana Medborgarplatsen. Pendeltåg: Södra Station.

Bioföreställningen "Vännerna i Kungaskogen" är hämtad ur bok-och musiksagan "Snick och Snack Vännerna i Kungaskogen bygger en koja" som gjort succé på förskola i hela Sverige med tema "att vara schysst och en bra kompis" och som tar ställning mot mobbning och utanförskap. Bioteater Kungaskogen är en avfilmad teaterföreställning som sågs av över 16 000 barn förra året med utsålda föreställningar.

Handling: Ni får vara med när Snick och Snack ska bygga en koja och träffar nya vänner. De lär sig att samarbeta och att man ska vara goda vänner. Mycket sång och musik. Dansa gärna på bion!

Läs också om Föreställningen på www.ilka.se/vannerna, på FACEBOOK (sökord Kungaskogen Bioteater) och kolla trailer på You Tube (kungaskogen)

I TV får barnen se hur man röstar ut varandra men i Kungaskogen får man vara med. Hundratusentals barn har hört, sjungit och tagit sagan till sitt hjärta i hela Sverige. Barnen relaterar till sina förebilder Snick & Snack och hur de gjorde när de löste konflikter. Vuxna gillar också sagan.

Föreställningen är producerad av Wasa Barnteater, Malmö och är Sveriges första digitala barnteater.


Föreställningen kan bara köpas av ILKA och vi tar kortbetalning på plats med egen personal innan föreställningen (biljetter kan inte köpas i Victorias biljettkassa).
Utnyttja gärna servering som finns i samma lokal som bion.

Publiken tycker:
”Jättebra föreställning. Barnen var hela tiden mycket engagerade i hela föreställningen och på slutet dansade vi i bioraden till den härliga musiken. Det hela var fantastiskt. Det kunde inte bli bättre. TACK!”

”Föreställningen var mycket bra och budskapet var tydligt. 10 poäng!!!!! Barnen var väldigt intresserade hela tiden och de hade absolut inte svårt att återberätta teatern när vi kom hem. De var med och sjöng och dansade i slutet och tyckte det var roligt.”

”Jag såg att alla barnen njöt och jag tyckte att det var som teater när djuren talade till oss. Härligt. Vi dansade med. Det kändes som om skådespelarna/djuren var inne i salongen tillsammans med oss, så verkligt.Medverkande i bioföreställningen:
Musikalartisterna: My Johansson, Louisa Lyne och Tobias Kralmark. Ensemble: Emilia Rylander, Johanna Sandwall, Elsa Westberg, Malin Nilsson. Regi: Magnus Ödéhn. Koreograf: Christel Björkegren Hansson. Scenograf: Ulf Mårtensson. Kostym/scen: Karin Ericsson. Inspicient och idé: Ulf Ersmark.
Ljudtekniker: Samuel Lundström. Filmbearbetning: Good World AB, Malmö. Solid Entertainment AB Malmö.

Välkommen!
Wasa Barnteater i samarbete med Wasa Music och ILKA.

Media om Bioteatern Vännerna i Kungaskogen:
Hallandsposten Det var väldigt tydligt hur det kan kännas när man inte får vara med till exempel, säger Åsa. – Den var jättebra, säger Edvin . – Den var bra för att man sade förlåt, säger Isak.

Norran Engagemanget bland barnen var stort. När karaktärerna ställde frågor till publiken genom bioduken svarade barnen snabbt. De sjöng med i låtarna och dansade i sina stolar. Tydligast blev engagemanget på slutet när en av karaktärerna frågar ”Vill ni vara våra kompisar också?” och barnen ropar ja. I nästa sekund står alla besökare upp, sjunger med i låten och dansar så att golvet skakar.

P4 Gotland 400 gotländska förskolebarn såg på torsdagen bioteater om vänskap. ”En bra kompis är snäll och låter alla vara med” säger barnen.

Helsingborgs Dagblad ”Vän kan man alltid vara” Under två dagar har över 900 förskolebarn sett bioteater i Helsingborg. Det har handlat om hur man ska vara en bra vän.

P4 Stockholm: 1600 förskolebarn ser Bioteater om vänskap. Intervju med upphovsmännen.